Curatenie generala Bacau

Pe langa serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, etc., societatea Smart Clean va pune la dispozitie si servicii de curatenie generala in Bacau.


Cand spunem curatenie generala, suntem tentati sa ne gandim ca se apropie vreun eveniment deosebit sau vreo sarbatoare religioasa importanta, pentru ca nu-i asa, cele mai multe dintre gospodine si cei mai multi gospodari acorda suficient timp pentru efectuarea unei curatenii generale, doar in aceste momente. Din pacate, exista sansa uriasa ca acestia sa descopere ca munca ce trebuie realizata este cu mult peste puterile lor si nu poate fi terminata in timpul preconizat.

Aici intervine echipa de specialisti a companiei Smart Clean care va ajuta sa curatati si sa igienizati toate suprafetele asupra carora nu s-a mai actionat o lunga perioada de timp. Procesul poate cuprinde urmatoarele operatiuni: indepartarea paianjenilor, stergerea prafului de pe mobilier, igienizarea suorafetelor vitrate, curatarea grilelor de aerisire si a filtrelor de praf, aspirarea suprafetelor laterale, a stalpilor si a plafoanelor, tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn si multe altele- toate in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Alte Articole de Curatenie