Angajarea unei firme de curatenie mochete

Mochetele sunt unele din putinele accesorii din casa, usor sesizabile. De aceea este foarte important ca ele sa fie in permanenta curate. Dar, dupa cum stiti, curatarea si intretinerea carpetelor este partea cea mai grea. Chiar daca le aspirati zilnic, petele nu vor disparea. De aceea contractarea unei firme de curatenie poate aduce beneficii imense.

Acestea sunt cateva sfaturi pentru a angaja o firma de curatenie:

  1. Cautati o comanie cu o reputatie buna - Trebuie sa tineti cont, ca aceasta reputatie nu trebuie sa fie impartasita chiar de firma pe care o angajati. Puteti cauta chiar si navigand pe internet, pe forumuri sau comunitati online. Cautati parerea unor fosti clienti sau chiar actuali clienti si chiar ceretile recomandari si sugestii.
  2. Nu tineti cont doar de pret - Serviciilor de curatenie nu sunt prea mari, nu trebuie sa tineti cont doar de pretul impus de firma angajata. Trebuie sa tineti cont si de calitatea serviciilor oferite si garantia ca serviciile firme contractate vor fi impecabile. Aceasta problema trebuie gandita in profunzime, daca angajati o firma de curatenie pe bani putini dar servicii proaste si fara nicio garantie veti ajunge in final sa angajati o alta companie care sa repare greselile si incompetenta celorlalti.
  3. Cautati o firma de curatare mochete care detine angajati pregatiti si instruiti. - Nu o sa va vina sa credeti dar mai putin de 20% din companiile de curatenie detin angajati calificati si instruiti la un nivel profesional. In lipsa unor astfel de oameni calificati nu veti putea fi asigurat ca serviciile oferite sunt de calitate. Ceea ce multe persoane nu realizeaza este faptul ca nu doar utilajele folosite in procesul de curatare sunt necesare pentru a oferi servicii de calitate. Trebuie sa luati in considerare si persoanele care manevreaza aceste utilaje. Persoanele neinstruite pot folosi solutii diferite de cele indicate si putem ajunge sa ramanem cu o carpeta buna de aruncat.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Alte Articole de Curatenie