Firma Curatenie

Traim intr-o lume aglomerata iar femeile sunt supuse la o presiune mai mare decat barbatii. Ele trebuie sa munceasca, sa aiba grija de treburile casnice si copii si, mai presus decat toate, curatenie. Este intotdeauna esential si foarte usor de apelat  la o firma de curatenie pentru ajutor, mai ales in cazul in care aveti nevoie de odihna sau pur si simplu ceva timp liber pentru dumneavoastra, familie sau prieteni. Cu toate acestea, si barbatii la randul lor sunt supusi la presiune, lucreaza din greu pentru a mentine bugetul familial sau incearca sa-si ajute partenera de viata la treburile casnice. Probabil cunoasteti persoane care deja au cautat ajutor din partea unei firme de curatenie si acum savureaza timpul liber pe care si l-au creat. Puteti auzi multe sugestii diferite si sfaturi pe problema pe care am abordat-o – e mai bine sa angajezi o firma de curatenie sau sa te ocupi personal de asta?

Haideti sa excludem ultima varianta pentru ca, haideti sa fim seriosi, nimanui nu-i place place sa faca curatenie dupa o zi obositoare la munca, sau sa petreaca intregul sfarsit de saptamana stergand praful in loc sa se relaxeze. Intrebarea este ce servicii de curatenie ar fi mai indicate pentru dumneavoastra, si nu in cele din urma securitatea casei dumneavoastra si bugetul pe care il alocati.

Angajarea unei firme de curatenie

Probabil ca aveti deja o gramada de pliante si va intrebati cu care numar de telefon sa incepeti. Toate firmele de curatenie sustin ca ofera servicii profesioniste si ieftine de curatenie. Intr-un final va decideti sa sunati la un numar din pliante, va va raspunde o doamna pe care o veti chema la un interviu. Este esential sa va ganditi si la alte lucruri cum ar fi:

Unde locuieste – daca locuieste prea departe, va intarzia de cele mai multe ori, pentru ca stim cu totii ca transportul in Bacau este unul foarte aglomerat.

Puteti avea incredere in CV-ul ei – Sunteti in siguranta daca ii lasati cheile de la locuinta dumneavoastra?

Are asigurare – Daca sparge ceva sau da foc la casa?

Ce ati face daca invitati niste persoane importante la masa si va anunta ca nu poate veni caci nu se simte bine – veti avea nevoie de cineva sa va ajute la curatenie si probabil veti cheltui mai multi bani.

Ce se va intampla daca va imprieteniti si nu va mai observa remarcile dumneavoastra in privinta curateniei?

GANDITI-VA DIN NOU! Sunteti pregatiti sa va asumati riscul de a angaja o firma de curatenie care va vor reduce costurile? Suntem aici sa va ajutam – Smart Clean – Servicii de curatenie profesionale.

Ei bine. dupa ce am descris argumentele pro si contra in a angaja o firma de curatenie va veti pune urmatoarea intrebare: „Ce va face in plus firma de curatenie fata de serviciile de curatenie pe care

le-ati citit pana acum? Raspunsul nostru este – FOARTE MULTE!

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati