Intretinere

Podele de lemn – intretinere si sfaturi de curatare

Eleganta, versatilitatea si frumusetea naturala a podelelor din lemn le-a facut  una dintre cele mai populare alegeri pentru proprietarii de case de astazi, si asta cu un bun motiv. In plus fata de tendintele estetice, podelele de lemn reduc alergenii, praful si alte resturi asociate covoarelor. Un avantaj suplimentar este acela ca podelele din lemn se potrivesc oricarui decor din trecut, prezent sau viitor.

Nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca lemnul este unul dintre cele mai populare tendinte printre proprietarii de case, dar in ciuda popularitatii sale, putini oameni stiu cum sa curete podelele de lemn si putin au cunostinte cu privire la intretinerea lor. Este destul de usor odata ce ai invatat cum se face. Continua sa citesti pana deprinzi toate cunostintele de curatare si intretinere a podelelor  tale din lemn. Iata cateva sfaturi:

Intretinere zilnica

Unul din motivele din spatele popularitatii podelelor de lemn este usurinta cu care se curata si se intretin. O simpla folosire a aspiratorului sau o simpla maturare vor face ca podeaua  ta sa arate extraordinar. Daca veti intrece masura cand ceruiti podeaua, aceasta nu va mai straluci sau chiar e posibil sa isi piarda din culoare. Utilizarea produselor de vinil pe alte suprafete decat podeaua,  ar putea duce la deteriorarea lor.

Intretinere preventiva

Pentru a pastra podelele din lemn ca noi ce nu trebuie sa faceti este la fel de important cu ceea ce trebuie sa faceti. Mai ales daca locuiti in zone predispuse la nisip sau praf cum e Bacaul. Achizitionati niste covorase pentru intrare sau de marime mica pentru a reduce murdaria si a usura aceasta intretinere despre care vorbim.

Alte masuri preventive de intretinere care sunt usor de aplicat includ stergerea covoarelor inainte de a se pata, ridicati in loc sa trageti mobila grea.

Intretinere si curatenie profesionala

Dupa un anumit timp, se mai intampla ca podelele din lemn sa isi piarda din stralucire, sa mai apara diverse zgarieturi  si sa fie necesara  o reimprospatare rapida pentru a arata iarasi ca noi. Cu mult timp in urma era un mare chin sa-ti refinisezi podeaua din lemn, dar, din fericire acele zile au apus de mult. Astazi, serviciile de intretinere si curatenie a podelelor de lemn sunt la fel de simple ca si curatatul covoarelor.

Smart Clean are tot ce este necesar pentru a oferi podelelor dumneavoastra stralucirea de la inceput.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati