Servicii de curatenie

Alegerea firmei de curatenie

Sunt foarte multe  firme de curatenie in Bacau si cand spunem „foarte multe” asta nu inseamna ca toate firmele de curatenie corespund acestui criteriu. Problema este cum gasim firma de curatenie potrivita, care este procedura de angajare a unei firme de curatenie si cat costa. Toate firmele profesioniste de curatenie au un singur tel – sa-si mentina clientii satifacuti tot timpul si sa incerce sa-si mareasca numarul de clienti, bazandu-se pe servicii de curatenie de calitate si pe feedback-uri primite de la clienti anteriori. Pentru a putea gasi o firma de curatenie potrivita, tot ce trebuie sa faceti este sa va raspundeti la urmatoarele intrebari:

  1. De ce tip de servicii aveti nevoie: curatenie de locuinte, curatenie dupa constructor, curatenie industriala, etc
  2. Cate zile pe luna aveti nevoie de servicii de curatenie?
  3. Cate ore pe luna?
  4. In care din zilele din saptamana?

O firma de curatenie profesionista nu numai ca ofera servicii de curatenie dupa un program regulat dar se poate adapta la nevoile dumneavoastra. Noi, Smart Clean, suntem singura firma de curatenie din Bacau care va poate oferi toate aceste servicii.

Cand sunteti pregatiti sa angajati o firma de curatenie ar trebui sa luati in calcul urmatoarele sfaturi:

  1. Toate firmele de curatenie sunt extrem de ocupate si daca preferati servicii de curatenie profesionale va trebuie sa aveti zile de curatenie mai flexibile.
  2. Toate firmele de curatenie sunt atent verificate, toate actele si documentatia este verificata si ofera servicii de training tuturor angajatilor.
  3. Aveti dreptul sa va intalniti cu un reprezentat al firmei de curatenie pentru a-i prezenta proprietatea ce urmeaza a fi curatata si pentru a-i explica necesitatile si asteptarile dumneavoastra.
  4. Aceste firme de curatenie vor furniza toate echipamentele si solutiile necesare curateniei, contra cost.
  5. Puteti contacta un reprezentat al firmei de curatenie in orice zi a saptamanii si puteti obtine toate informatiile care va intereseaza.

Noi, cei de la Smart Clean, ne mandrim cu toate cele mentionate mai sus, si am lasat o parte din clientii nostri sa-si exprime parerile despre serviciile prestate de noi:

„Sunt foarte fericit ca am ales Smart Clean acum 4 luni. In trecut, am avut angajata o firma de curatenie care intarzia tot timpul si nu m-am putut adapta niciodata. Am lasat pe mana lor cheile de la sediu pe care bineinteles le-au pierdut, sa nu mai vorbim de faptul ca serviciile de curatenie ajunsesera sub orice critica spre sfarsitul nefericitei mele colaborari cu ei. De cand am ales Smart Clean nu am mai avut nicio problema de genul acesta. Totul e stralucitor dupa ce Smart Clean isi termina treaba. Multumesc pentru serviciile acordate – cu adevarat profesionisti.”
Dl G. I

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati