Despre Smart Clean Bacau

Washer

“Smart Clean” ofera servicii de curatenie pentru o gama foarte variata de tipuri de spatii in special din judetul Bacau, dar si restul zonei Moldovei.

Suntem una dintre cele mai vechi firme de curatenie din Bacau si ne bucuram sa avem un portofoliu vast, de clienti satisfacuti de serviciile pe care le oferim, atat in mediul rezidential, cat si cel comercial sau industrial.

Putem da curs oricarui tip de solicitari deoarece folosim echipamente profesionale si solutii cu randament ridicat, ecologice si in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Nu promovam ideea de a vinde cel mai mult sau cel mai ieftin, insa, cu siguranta vindem cel mai bun serviciu profesional de curatenie de pe piata, aceasta fiind principala noastra preocupare.

Smart Clean nu ofera doar o lista de servicii, ci, impreuna cu clientul dezvolta solutii complete de igiena, in concordanta cu nevoile acestuia. Datorita abordarii corecte a clientilor si a nevoilor acestora,  am reusit sa ne asiguram  pozitia de lider, in TOP Firme de curatenie din Bacau.

In ultimul timp, tot mai multe firme opteaza catre externalizarea serviciilor de curatenie, atat din nevoia unor servicii profesionale cat si din nevoia diminuarii costurilor cu mentenanta. Fiecare cerere de oferta este tratata cu deosebit profesionalism rezultand o solutie creata sa raspunda nevoilor clientului si care sa il ajute sa isi imbunatateasca si sa-si mentina imaginea apeland la noi. Am reusit sa construim un brand, “Smart Clean”, care sa poata concura cu orice jucator pe aceasta piata.

Construind solutii mulate pe nevoile clientului, beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice,  mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita. Din dorinta de a deveni cei mai buni, am dezvoltat sisteme inovatoare utilizand cele mai eficiente solutii de igiena. Principala noastra strategie in atingerea acestui obiectiv consta atat prin cresterea calitatii serviciilor,  prin profesionalismul  echipelor de interventie cat si prin  managementul acestora, acestea  diferentiindu-ne pe noi, Smart Clean, de concurenta.

Rezultatul nu s-a vazut imediat, insa am ajuns sa formam o echipa unita, motivata, riguros selectata si instruita. Suntem mandri de faptul ca am reusit sa descoperim persoane pregatite pentru succes, cu ajutorul carora am reusit sa ne situam pe locul 1.

Echipa Smart Clean

Clara

Clara

Cristina

Cristina

Monica

Monica

Colegele noastre, o mica parte din echipa de zeci de angajati ai Smart Clean Bacau, sunt nerabdatoare sa ofere cele mai profesioniste servicii de curatenie casnica, industriala sau comerciala.

Curatenie profesionala pentru casa ta Suna acum si cere o oferta personalizata

1

Ne spui
ce ai nevoie

2

Alegem cea mai
buna solutie pentru tine

3

Facem curatenie
cu responsabilitate